Företag och events

Vill du som chef göra något extra för dina anställda på utbildningsdagarna? Krav Maga Lund anordnar event/utbildningar som är skräddarsydda för eran verksamhet! Eller varför inte unna era anställda en generell kunskap som ger en tryggare vardag när dem är med sina familjer eller på väg till och från jobbet? Ett vanligt upplägg är en föreläsning på 1,5 timme sen träning med enklare självskyddstekniker i 1,5 timme.

Vi föreläser om mänskliga begränsningar och förutsättningar under pressade situationer, gärningsmannabeteende, vilka lagstöd man har rätt till när det gäller att försvara sig samt mental förberedelse mm.

Är dina anställda en riskgrupp när det gäller att råka ut för våld? Kanske? Kanske inte? Tyvärr så vet man ju inte när man råkar ut för någon som bestämt sig för att göra dig till just sitt ”offer”… Eller du känner kanske för att bara göra något roligt och helt annorlunda för din personal?

Företag blir mer och mer medvetna om sina anställda när det gäller fysisk konflikthantering. Tidigare kunder som varit på dagsutbildningar hos Krav Maga Lund är allt från mäklarfirmor, butikspersonal, busschaufförer, hemtjänstpersonal till särskilda grupper inom Polisen mfl. Vill man lägga ett möte på förmiddagen i våra lokaler så tillhandahåller vi 20 konferensplatser med whiteboard och presentationskanon. Kanske kan vara en vinst att vara på en neutral plats för ett möte?

Sen efter lunch så kommer personal från Krav Maga Lund och avslutar dagen med ett spännande och roligt event. Det kommer bjudas på många skratt men även mycket känslor och en stor kunskap. Det finns ingen bättre teambuildning, samt att få till en härlig gruppdynamik än att träna självförsvar tillsammans!! Vi tar emot upp mot 50st per tillfälle.

Maila eller ring för offert på: info@kravmagalund.se eller 0704-665049