Om Krav Maga

Krav Maga är ett realistiskt självförsvar baserat på naturliga instinkter och reaktioner. Det är ett snabbtlärt och mycket effektivt system som inte bara ger användaren en bra självförsvarsgrund, men också en förbättrad kondition, ett socialt nätverk och ett bättre självförtroende.

Krav Maga är ett omfattande system som behandlar alla olika sorters aspekter av självförsvar - Försvar mot knivar, skjutvapen, alla slags tillhyggen, sparkar, slag mm. Systemet är utvecklat för att fungera oavsett var en person blir tvungen att använda sina tekniker t.ex. utomhus, i bussen, i hissen, trappuppgångar eller andra trånga miljöer.

Oavsett kön, ålder, fysik eller bakgrund – kan alla dra nytta av denna unika och alltmer utbredda fysiska och mentala träning

Systemet utvecklades av och för den israeliska Armén och säkerhetstjänsten. Idag används det över hela världen i en mängd olika organ och myndigheter. Regionalt har man sett Krav Maga användas i både de inhemska polisstyrkorna i hela Skandinavien och även i frontlinjen i kriget mot terrorn.

Om du vill veta mer om Krav Maga - läs mer på Google

Krav Maga @ Google

Krav Maga @ Google för Sverige